the good thing about water is,we get a lot of it for free.

we’re inviting you to

we're inviting you to

think about rainwater

differently!

Kraanwater gebruiken voor het beregenen van het groen rondom ons huis behoort tot het verleden. Het veranderende klimaat zorgt voor een toename in periodes van kortstondige, zeer hevige regenval en langere periodes van droogte. Daarom vangen we regenwater op wanneer het valt en gebruiken het opnieuw wanneer we het nodig hebben. We geven regenwater een plek bij ons thuis en creëren (dak)tuinen die zijn voorbereid op de toekomst.

ontdek de voordelen van bouwen met water

Met de Rainup producten en systemen creëren we gezamenlijk een prettige leefomgeving rondom jouw woning. Daarbij doen wij er alles aan om jou tijdens het installatieproces zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontdek de voordelen van een (dak)tuin die zichzelf onderhoudt en ervaar hoe makkelijk het kan zijn!

snel en makkelijk installeren

De rainup producten en systemen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn licht van gewicht en schoon, waardoor er geen rommel ontstaat bij het eventueel vervoeren door je woning. Regulier gereedschap volstaat.

100% gerecycled

Onze waterbergende units zijn gemaakt van hoogwaardig, 100% gerecycled materiaal. Restafval gooi je gemakkelijk weg in de PMD-afvalbak.

Laat jouw tuin zelf zorgen

Nooit meer teveel of te weinig water. Jouw beplanting regelt zelf de juiste hoeveelheid water voor optimale ontwikkeling. Water vormt nooit meer een probleem rondom jouw woning.

Bespaar op drinkwater

Het water opvang systeem zorgt ervoor dat uw beplanting automatisch van regenwater wordt voorzien, waardoor u minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het handmatig bewateren van uw planten.

waardestijging woning & geen risico

Een florerende (dak)tuin met een (regen)waterbergende fundering verhoogt de waarde van uw woning en verlaagt de kans op wateroverlast.

we see rainwater in urban areas as an opportunity.

take advantage of rainup

Steeds meer gemeentes stimuleren hun inwoners om regenwater op te vangen en af te koppelen d.m.v. het beschikbaar stellen van subsidies. Zo scheiden we schoon waardevol regenwater van vuil rioolwater. Het regenwater kan vervolgens worden gebruikt om planten te bewateren of het trekt de grond in om het grondwater aan te vullen. Op deze manier creëren we een fijne leefomgeving die is voorbereid op het veranderende klimaat.

solution-image
Tuin gazon
solution-image
Dak
solution-image
Tuin
solution-image
Border
solution-image
Garagepad
solution-image
Balkon
solution-image
Schuur/garage
solution-image
Portable

begrippenlijst waterbeheer

Hemelwater afkoppelen, draineren, capillair irrigeren, het Urban Heat Island-effect, groendaken, blauw-groen daken; vele termen zijn gerelateerd aan (regen)waterbeheer en natuur in de stad. Om u enkele handvaten te bieden hebben wij de meest voorkomende begrippen voor u in een overzicht gezet.

making a difference one drop at a time.

Wij geloven in teruggeven aan de gemeenschap en bewust omgaan met ons milieu. Daarom zijn we trots om 2% van onze verkopen te doneren aan een project dat het bewustzijn en de kennis van het belang van regenwater te helpen verspreiden. Door kinderen spelenderwijs voor te lichten over de mogelijkheden van regenwater, werken we aan een veerkrachtige toekomst. Neem deel aan onze missie en maak een verschil, één druppel regenwater per keer.

Cookies
Om je de beste ervaring te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Je kunt jouw instellingen later altijd wijzigen.